Broekpak zakelijk

Meestal wordt een zakelijk broekpak voor een vrouw al snel een afgeleide van het mannenpak. Dat wil zeggen, dezelfde streep en ook qua vorm wat mannelijk met een jasje die nagenoeg dezelfde kraag heeft zodat blouses en truitjes altijd erbij kunnen. Ook klepzakken in het jasje en een goede voering. Gelukkig is het wel wat meer getailleerd.

Dit pak is wat vrouwelijker. De blauwpaarse streep heeft wat meer glans en het pak is meer vrouwelijk uitgewerkt. De sjaalkraag krijgt door de ronde vorm iets toegankelijks en wordt meer speels door de knoop die er aan één kant in is gelegd. Dezelfde knoop is ook gecreeerd op de rugceintuur die nog net aan de voorkant begint. Zowel kraag als ceintuur zijn schuin uit de streep gehaald om de eenvoud te doorbreken. Deze broek is puur en eenvoudig, zonder zakken zodat deze niet openstaan wat tegenwoordig bij veel heupbroeken het geval is.

 

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.