Betaalbare topkwaliteit overhemden op maat.

CHRIS EZERMAN HIGH-CLASS SHIRT COLLECTION FOR MEN

Betaalbare topkwaliteit overhemden op maat

Mannen in pak willen probleemloos een goed shirt dragen. Comfortabel, wasbaar en met een reeks aan functionaliteiten als basiseisen. Zonder verlies van klasse, verfijning en elegantie. Voor optimale performance bij Business en Casual gelegenheden.

Een overhemd maken is een vak dat vraagt om de inzet van de juiste technologie met name als het gaat om een mooie strakke boord en manchet. Vandaar dat ik sinds kort de samenwerking ben aangegaan met een fabrikant die kan voldoen aan mijn persoonlijke kwaliteitseisen als maatwerk, duurzaamheid en fair-trade. Dat biedt perspectieven voor mannen die eisen stellen, ook voor de vrije tijd.

CHRIS EZERMAN HIGH-CLASS SHIRT COLLECTION FOR MEN

CHRIS EZERMAN HIGH-CLASS SHIRT COLLECTION FOR MEN

Topkwaliteit die een lange levensduur en een aangenaam gevoel op de huid garanderen.

Alle stoffen in deze collectie zijn gemaakt van fijnvezelig S100 tot S160-garen. Topkwaliteit die een lange levensduur en een aangenaam gevoel op de huid garanderen. Bijzonder gemakkelijk te strijken en minder kreukend dan gewoon katoen.

De materialen voor deze shirts zijn afkomstig van de beste wevers in Italië.

Alleen natuurlijke vezels van de beste kwaliteit katoen en eventueel linnen worden gebruikt voor de productie van deze stoffen. Kies uit meer dan 500 stoffen, kleuren en patronen jouw persoonlijke favoriet. Naast diverse uni’s, structuren en minidessins heeft mijn leverancier een uitgebreide selectie gestreepte, geruite of bedrukte shirtstoffen op voorraad.

De variëteiten in modelkeuze zijn eindeloos

Diverse kragen, manchetten, desgewenst een borstzak of – voor de liefhebber – een monogram in contrasterende kleur, het kan allemaal. Er is al een mooie keuze in diverse kleuren knopen; variërend van glad in een passende kleur, het klassiek glanzende parelmoer of toch vintage voor een bijzonder effect. Ook contrast is eventueel toe te voegen in de vorm van stiksels of een andere kleur knoop op het overhemd om het nog persoonlijker te maken. Graag begeleid ik ook in die keuzemogelijkheden om tot een evenwichtig vormgegeven overhemd te komen.

Betaalbare topkwaliteit overhemden op maat

De HIGH-CLASS SHIRT COLLECTION FOR MEN heeft ter introductie een prijs die afhankelijk van de bovengenoemde keuzes begint bij € 119,50 en loopt tot € 149,50.

Voor meer informatie, advies of een afspraak over deze betaalbare topkwaliteit overhemden op maat bel je met Chris Ezerman (06 252 089 31) of stuur je een email aan info@chrisezerman.nl.

Lees ook deze UPDATE Najaar in het atelier 2019.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.