Look at Her!

lookathertrio

Look at her is een spontaan initiatief om maatkleding wat meer toegankelijk te maken. Niet alleen de behoefte aan kleding voor een speciale gelegenheid, maar juist ook een jurkje wat fijn is om te dragen en je meer zichtbaar – Look at Her! – maakt dan het gewone jurkje, want dat bestaat al. Ik geloof erin dat er diverse gelegenheden zijn waarin iemand meer zichtbaar kan/mag zijn. Maar dan wel door positief op te vallen. Een jurkje wat flatteert, zowel qua vorm als door de goede kleur. Handig voor netwerkbijeenkomsten of presentaties om zodoende net even beter onthouden te worden.

lookather1Het zit vooral in de aardige kleurkeuze of het dessin en de vorm die passend voor je is. De toegankelijkheid zit in een eenvoudige snit in diverse vormen die al grotendeels vast staan. Daardoor blijft het ook betaalbaar.

Sommige jurken worden gevoerd, anderen zijn door de vorm en het materiaal al stevig genoeg of worden mooier met de juiste shapewear eronder. Afhankelijk van de wensen en de verwerking van het materiaal ligt het maakloon tussen de 100 en 150 euro, exclusief de materiaalkosten. Het is een bijzondere ervaring om in gezelschap van de maker met meerdere mensen de betere stoffenmarkten of -winkels af te struinen en iets leuks te vinden. Wellicht vind je juist iets wat je normaal gesproken niet zo snel zou uitkiezen omdat je al ziet dat die ene stof erg bijzonder voor jou is.

Deze sessies worden onder begeleiding gepland met aansluitend een meetsessie in het atelier, zodat na een extra pasafspraak met elkaar op redelijk korte termijn een nieuw jurkje kan worden gedragen. Juist die gezamenlijkheid maakt het ontspannend.

lookather4De pagina Look at Her op Facebook geeft een kleine impressie van dit nieuwe initiatief.

Meer weten over dit unieke initiatief om een snel jurkje uit te zoeken?

Heb je interesse om samen met een paar vriendinnen op stoffenjacht te gaan?

We beginnen met een korte kennismaking en gaan dan met elkaar op pad naar een markt of een goede stoffenwinkel. Om zo gezamenlijk en geinspireerd naar elkaar te kijken en iets moois uit te zoeken.

Neem vrijblijvend contact op.