Maatkleding en adviezen

vrouwenpakOp verzoek maakt Chris Ezerman maatkleding die past bij uw figuur, persoonlijkheid en de gelegenheid. Outfits voor moeders van bruidsparen, feestelijke jurken en goede werkzame pakken, komen uit zijn atelier. Niet alleen het jasje met een mooie schouderpartij en kraag, met de taille op de juiste plaats. Zelfs de goede broek die wonderen doet voor je figuur. Ook de creatievere man of degene die in de winkel niet goed kan slagen, weet hem te vinden. Eveneens broeken voor rolstoelers komen uit zijn atelier.

Bij de kennismaking worden uw wensen geïnventariseerd en aan de hand daarvan gekeken wat het meest geschikt is op het gebied van materiaal, kleur en draagbaarheid. Na het uitzoeken van de stof wordt een prijsopgaaf gedaan en zal na akkoord een eerste proef worden gemaakt in ongebleekt katoen of een materiaal vergelijkbaar met het definitieve kledingstuk. Zo kan de pasvorm en het silhouet in grote lijnen worden bepaald. Bij vervolgpassen wordt deze pasvorm meer verfijnd en details aangepast om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Een ruime keuze uit materialen is aanwezig in het atelier of te bestellen. Regelmatig gaat Chris Ezerman er speciaal naar op zoek. Diverse catalogi en bunches van buitenlandse stoffenhuizen zijn aanwezig. Mooie wol uit Groot Brittannië, zijdes uit Frankrijk, kant en borduring uit Italië en andere luxe materialen uit Duitsland en Portugal. Ook voeringen kiest hij met zorg uit op basis van kleur, alsmede de ademende eigenschappen en de draagbaarheid.

Een mooie outfit laten maken is niet genoeg. Voor het creëren van een podium om jezelf nog meer te laten stralen en je outfit helemaal af te maken kunnen er ook adviezen worden gegeven. Chris werkt samen met diverse partners voor aanvullende producten. Denk aan schoenen en andere accessoires. Zulke aanvullende keuzes zijn geïntegreerd in het maakproces.

vrouwenpak2Adviezen

Om de toegenomen vraag aan hulp bij het maken van persoonlijke keuzes tegemoet te komen bestaat er de mogelijkheid tot het geven van adviezen. Bijvoorbeeld: een sessie in het atelier, waar aan de hand van materialen wordt gekeken wat qua kleur en materiaal als een mooie toevoeging mag worden gezien. Een andere optie om kennis te maken met zijn vakkundig, maar kritisch oog is een middagje shoppen met de klant, wat op verschillende manieren is in te delen. Zelfs online – na een persoonlijke ontmoeting – kunnen vragen worden gesteld.

In groepsverband kan ook een sessie worden georganiseerd waarin mensen met elkaar en bij elkaar zien wat er gebeurt als kleding wordt gepast, en waar je op moet letten. Ook daarbij kan op maat, afhankelijk van het onderwerp, een workshop worden verzorgd. Dit gebeurt, indien nodig, in samenwerking met een imagostylist.

Bij een uitgebreid en diepgaand advies bestaat de mogelijkheid om partners in te schakelen. Zoals een goede kapper die weet welke haarkleur een goede match is met uw huid, uw uitstraling en persoonlijkheid. Zo ontdekt U welke coupe geschikt is voor uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar. Chris Ezerman werkt ook regelmatig samen met een aantal topprofessionals op het gebied van imago en presentatie, waar hij klanten desgewenst naar doorverwijst.

Voor zowel adviezen als maatkleding worden prijzen op aanvraag verstrekt. Neem vrijblijvend contact op.