Maatwerk

turquoisejasjeKenmerkend voor het werk uit Chris’ atelier is het gebruik van mooie materialen. Zuiver wol, zijde of verfijnde katoen. Niet alleen via speciale adressen uit Nederland, maar ook dankzij exclusieve stoffenfabrikanten uit Italië, Engeland (wollen kostuumstoffen) en Frankrijk (verschillende zijdes en ingeweven motieven) weet hij met zorg in overleg met zijn klanten de passende materialen te selecteren. Ook bijzondere details zoals dessins die goed doorlopend in de naden zijn verwerkt zijn bepalend voor zijn werkwijze.

In het atelier ontstaan de creaties in samenspraak met de klant. De keuze is afhankelijk van de gelegenheid wanneer het gedragen zal worden. Belangrijk daarbij is de combinatie van lichaamsvorm, kleur en details.

De wens van de klant staat altijd centraal tijdens besprekingen, waarin ook de vorm en het materiaal bepaald worden. Na het nemen van de maten wordt een proefmodel gemaakt in ecru paskatoen om de pasvorm en de vorm duidelijk te krijgen. Veel is dan nog bespreekbaar met betrekking tot lijn en verhouding. In de definitieve stoffen krijgt de kleding écht haar vorm en zal het nog meer verfijnd worden. Zo wordt een kledingstuk echt passend bij de drager. Een uitgebreide selectie is te zien in het portfolio.

magentajasjeExtra zorg is er ook wanneer er overzicht qua kleding gecreëerd moet worden. Niet alleen voor een speciale gelegenheid, maar ook als er goed gekeken wordt naar de opbouw van uw professionele garderobe. Chris Ezerman werkt tevens samen met diverse partners voor uitgebreide kleuradviezen, ondermode, schoenen, accessoires en hoeden. Een diversiteit aan collega’s met kennis van zaken die hij graag aanbeveelt.

Neem vrijblijvend contact op.