Wie herkent het niet?

Een uitnodiging voor een zakelijke gelegenheid met veel mannen. Als vrouw wel in het pak moeten, maar niets kunnen vinden wat zowel de zakelijke als andere interessante eigenschappen van uzelf ondersteunt. Een huwelijk waar de bruidsmoeder en de bruid anders maar stralend te voorschijn willen komen. Of de promovendus die haar festiviteit extra wil ondersteunen als stijlvol middelpunt.

jurkchriszegermanEen ander voorbeeld: het zoeken naar de goede broek die wel past, afkleedt en juist daardoor een klassieker wordt in uw garderobe. Het jasje wat door vorm, kleur meer interesse kweekt tijdens presentaties èn plezierig draagt.

Vaak in de winkel niet te vinden of wanneer het al bestaat al te vaak bij collega’s gezien.

Enkele voorbeelden waarin maatkleding een uitkomst is.

Laat u inspireren door het portfolio, voor zomaar wat ideeën. Of beleef het werk van Chris Ezerman zoals het getoond werd op het Diner de Couturier vorig jaar. Geniet van de materiaalkeuze, de maakwijze en de echte mensen in de kleding. Los van welke maat dan ook.

U kunt met Chris kennismaken door het recente artikel: Een Prachtig Gesprek met Chris Ezerman te lezen. Of zijn blog artikelen, of natuurlijk ook direct contact opnemen voor een kennismaking.

De missie van Chris Ezerman in één zin: U ziet er goed uit!